skypeheader

Whatsapp behoeft geen introductie

Je hoort het overall :   "heb je een apje  gestuurd........."

Maar als  je niet helemaal mobieltjes klaargestoomt bent zoals de huidige jeugd dat wel is...

Dan zullen er  best wel wat vragen zijn.

Met WhatsApp kun je snel, eenvoudig en veilig gratis* berichten versturen en bellen op telefoons over de hele wereld.

Spraak- en video-oproepen via WhatsApp

Gratis communiceren

Met spraakoproepen kun je gratis* met je vrienden en familie praten, zelfs als zij zich in een ander land bevinden. Met gratis* video-oproepen kun je ze zelfs zien op de momenten dat stem of tekst niet voldoende is. Voor spraak- en video-oproepen via WhatsApp wordt gebruikgemaakt van de internetverbinding van je telefoon en niet van je belminuten. Je hoeft je daarom geen zorgen te maken over hoge gesprekskosten.

Foto's en video's

Belangrijke momenten delen

Verstuur ogenblikkelijk foto's en video's op WhatsApp. Met de ingebouwde camera kun je zelfs momenten vastleggen die veel voor je betekenen. Via WhatsApp worden foto's en video's snel verzonden, zelfs als je gebruikmaakt van een langzame verbinding.

* Datakosten kunnen van toepassing zijn. Neem contact op met je aanbieder voor meer informatie.
* Datakosten kunnen van toepassing zijn. Neem contact op met je aanbieder voor meer informatie.
 

End-to-end encryptie

Standaard beveiliging

Een aantal van je meest persoonlijke momenten worden gedeeld via WhatsApp. Daarom hebben we end-to-end encryptie ingebouwd in de nieuwste versies van onze app. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van end-to-end encryptie, worden je berichten en oproepen beveiligd zodat alleen jij en de persoon waarmee je communiceert deze kunnen lezen of beluisteren en niemand anders, zelfs WhatsApp niet.

 
 
Image

Notitie:

***  Net als onze HE-HALLO cursus SKYPEN voor ouderen, zijn we bezig om alles rondom WHATSAPP te verzamelen  en daar dan ook een paar handige instructie pagina's voor maken. Deze instructoe paginas kunnen u dan helpen, als je het even niet meer precies weet van wat of hoe het ook alweer ging... En ook zal er voor Whatsapp, op onze SKYPE middagen in de toekomst aandacht worden ingeruimd.

***  het Whatsapp-pakket   van HE- HALLO word nog samengesteld, dus nog even geduld.!

Dit Skype-Project is gebaseerd op : ConnecTion –Buurt- en burenhulp, een initiatief van Ron van den Bovenkamp.

Elkaar ontmoeten en weten wat er speelt in de wijk. Zorg voor elkaar. Ter verbetering van de sociale omstandigheden en het leefplezier van alle wijkbewoners, onze ouderen in het bijzonder. Initiatief van Ron van den Bovenkamp – Cultureel ondernemer QiQi-Event. Ron – 3 maart 2016

 

We respect your Privacy

GDPR Ready200

This site is safe and secure

hehalloskypepc 350

telefoon1BLAUW350

naamloos 1 500 500x258

 

lady with laptop2 300