skypeheader

Skype Cursus in Het Middelpunt/Charlois

REMAKE3 Middelpunt 500

Kushla Kuitert en Pieter Snijder van Stichting DOCK: ‘Wijkgebouw Het Middelpunt is een Huis van de Wijk. In Huizen van de Wijk kunnen bewoners en vrijwilligers zich verder ontwikkelen. Hier wordt onder meer taalles, yoga en computerles gegeven. Loop gerust binnen voor een praatje of een kop koffie en kijk wat u kunt doen’.

CURSUS Hé hallo…zo ZIE je nog eens iemand! CHARLOIS

Start 15 april in het Middelpunt om 14.00 uur

Op 15 april 2019 start - Hé hallo…zo ZIE je nog eens iemand! - in wijkgebouw het Middelpunt in Rotterdam-Charlois met een cursus Skypen voor senioren. Via het Skype-programma op je computer/laptop of bv. tablet kan je met iemand bellen en die persoon ook tegelijk ZIEN, dus eigenlijk alsof je bij iemand op ‘visite’ komt.

Skype is eenvoudig te leren, de cursus duurt een uurtje. Het Skype-programma wordt U uitgelegd en samen met de ‘leraar’ heeft U dat zo onder de knie!

Maak met Skype nieuwe contacten, verstevig oude contacten en relaties of Skype met familieleden overal ter wereld.

Maak je kennissen- en vriendenkring groter - Misschien is je kennissenkring met de tijd kleiner geworden en wil je toch graag met meer mensen contact hebben ga dan Skypen!

En mocht U toch even vergeten zijn hoe het ook alweer ging met Skype, kom dan gewoon terug naar deze paginas  ,dan leest u alles gewoon nog eens door om weer plezier van Skype te hebben.

Nieuwe cursisten kunnen zich opgeven bij Kushla Kuitert kkuitert@dock.nl

of meld je eenvoudig aan via het aanmeld formulier

Image

SKYPE CURSUS CHARLOIS

Image
Please fill the required field.
Please fill the required field.

Dit Skype-Project is gebaseerd op : ConnecTion –Buurt- en burenhulp, een initiatief van Ron van den Bovenkamp.

Elkaar ontmoeten en weten wat er speelt in de wijk. Zorg voor elkaar. Ter verbetering van de sociale omstandigheden en het leefplezier van alle wijkbewoners, onze ouderen in het bijzonder. Initiatief van Ron van den Bovenkamp – Cultureel ondernemer QiQi-Event. Ron – 3 maart 2016

 

We respect your Privacy

GDPR Ready200

This site is safe and secure

hehalloskypepc 350

telefoon1BLAUW350

naamloos 1 500 500x258

 

lady with laptop2 300