skypeheader

Skypen , stap voor stap uitgelegd.

Image

Anderhalve meter isolement

Ja, het is niet niks waar we met z'n allen voor staan. Toch zijn er ook lichtpuntjes te noemen. Een daarvan is natuurlijk de internet opties om elkaar toch te kunnen spreken, horen en zien !

In onze HE-HALLO website richten we ons vooral op het programma SKYPE, maar ook andere mogelijkheden komen aan bod.

Heeft u het al geinstalleerd of bent u van plan het te gaan doen, blijf dan vaak terug komen op deze pagina's. Het Team van He-Hallo werkt alle informatie geregeld bij, zodat u altijd  van het laatste nieuws op de hoogte bent.

Nieuws en actualiteit

Omdat er veel te doen is over de anderhalve meter oplossingen via het internet , zoals het gebruik van programma's als SKYPE, WHATSAPP, ZOOM........loopt de informatie al snel over elkaar heen en zie je door de bomen het bos niet meer.

Het Team van HE-HALLO probeert daarom duidelijkheid te brengen in deze overweldigende nieuws-stroom en selecteert voor U de meest relevante onderdelen, om met z'n allen, de nare en vervelende onhandige  beperkingen van de anderhalve meter wereld te overwinnen.

Samen staan we sterk. Samen komen we er doorheen !

Dit Skype-Project is gebaseerd op : ConnecTion –Buurt- en burenhulp, een initiatief van Ron van den Bovenkamp.

Elkaar ontmoeten en weten wat er speelt in de wijk. Zorg voor elkaar. Ter verbetering van de sociale omstandigheden en het leefplezier van alle wijkbewoners, onze ouderen in het bijzonder. Initiatief van Ron van den Bovenkamp – Cultureel ondernemer QiQi-Event. Ron – 3 maart 2016

 

We respect your Privacy

GDPR Ready200

This site is safe and secure

hehalloskypepc 350

telefoon1BLAUW350

naamloos 1 500 500x258

 

lady with laptop2 300