Welkom bij

Hé Hallo…zo ZIE je nog eens iemand! 

Image

Op deze Hé Hallo pagina's

leer je omgaan met....

Image

online met je familie praten en ze ook nog zien !


Skype icon110

 

WAT is Skype?

SKYPE is een internetservice waarmee je via jouw computer/laptop GRATIS kunt videobellen (elkaar spreken en ZIEN) met mensen uit de gehele wereld.

Skype icon110

 

HOE werkt Skype?

DOWNLOAD het Skype-programma en instaleer dit op je computer. Nadat je Skype hebt geïnstalleerd maak je een account aan. Dat account is een soort van unieke gebruikersnaam waarmee je binnen Skype bekend bent. Vanaf dat moment kun je bellen met andere Skype gebruikers. Om elkaar tijdens het bellen te ZIEN heb je een webcam nodig.

 

Op deze website  gaan we stap voor stap door alle handelingen en weetjes en ditjes en datjes heen, zodat u verder met Skype uit de voeten kunt. Alles in de juiste volgorde en mooi bij elkaar gezet in klinkklare jip en jannneke taal zonder moeilijke woorden en met heel veel plaatjes.

*** EXTRA

Er zijn  naast SKYPE, nog meerdere mogelijkheden voor   "video- bellen".  Heel populair op mobile telefoontjes is 'WHATSAPP", maar dit kan je ook gebruiken vanaf een PC/labtop naar Mobiel  en andersom... In onze  HULP & Informatie  pagina  vind u  ook over WhatsApp  uitleg en tips.

Daarnaast is momenteel  het tele-conferentie  programma "ZOOM " erg populair. Eigenlijk meer bedoeld voor  mensen/bedrijven  die met elkaar  op afstand  vergaderingen  willen/moeten houden. Toch kan dit  programma  ook voor u, op eenvoudige wijze beeld en spraak combineren, zodat u met familie, kinderen  en vrienden kunt communiceren, contact op afstand. In deze toch al rare tijden van de anderhalve meter samenleving blijft elkaar ontmoeten (digitaal) dus wel mogelijk. Toelichting en instructies vind u ook in de Hulp-Informatie pagina.

Alternatief: Hebt u het niet zo op met de  zuiverheid van de aangeboden  "gratis "programma's, omdat er altijd wel een verscholen addertje onder het gras kan zijn, kijk dan bij ons alternatief voorstel op de "Hulp en infomatie pagina"

Team He-Hallo

Image